28 жовтня 2020 року на сервісі для організації відеоконференцій Zoom колективом Будинку учителя було проведено обласний семінар-практикум для керівників дитячих і юнацьких вокально-хорових колективів та гуртків. До zoom-конференції з цього приводу успішно доєдналися близько 60 учасників із найближчих і найвіддаленіших куточків Вінниччини.

Якісне та інформативне проведення семінару забезпечили професійні спікери:

Марина Мальцева– керівник народного художнього колективу «Студія естрадно-джазового вокалу», викладач вищої категорії, старший учитель Вінницького фахового коледжу мистецтв імені М. Леонтовича, що провела майстер-клас із розспіву та виступила із доповіддю «Крапля таланту і море праці: удосконалення виконавської майстерності учасників конкурсу «Зіркова мрія»;

Олена Слободиська – аспірантка та викладач Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського, артистка академічного камерного хору «Вінниця» імені В. Газінського, яка у виступі «Цифровізація мистецької освіти» поділилася досвідом організації авторського проекту «Virtual choir in Ukraine»;

Діана Пташинська – художній керівник студії естрадного вокалу «Viktoria», яка у доповіді «Зірки повинні сяяти! Естрадний вокал як засіб розкриття творчого потенціалу дітей та дорослих» презентувала досягнення своїх вихованців та поділилася тонкощами роботи дитячої вокальної студії.

Схвальні відгуки колег-фахівців красномовно засвідчили: захід пройшов вдало!

Усі, хто долучився до методсемінару, отримали іменні сертифікати учасників.

P.S. Раді вести плідну співпрацю й надалі, бачити й чути колег, ділитися знаннями і досвідом, творчими здобутками. Саме для вас, шановні друзі, і ваших здібних вихованців працює дружна команда Вінницького обласного Будинку культури учителя.

Ознайомитись детальніше та переглянути запис семінару: https://fb.watch/v/aNnPrly1g/